Panoráma Vendégházak
Miskolctapolca
0036 20 521 4308

 

Miskolctapolca

 

 

Miskolc üdülővárosa egy olyan hely, ahol minden adott a kikapcsolódáshoz, függetlenül attól, hogy a látogatónak aktív szórakozásra van-e szüksége vagy pedig a természet közelségére, jó levegőre és békés időtöltésre.

 

Miskolctapolca közvetlenül Miskolc mellett fekszik a Bükk-hegységnek a város mellé érő dombjai által körülölelve, különleges atmoszférájú, sok-sok természeti szépséget tartogató helyen.

 

Központi részén egy arborétum jellegű nagy park található, melynek jellegzetes hangulatát és klímáját valószínűleg a rengeteg ide telepítet fa faj, és az alatta húzódó termálvíz adják. A parkban van egy termálvizű csónakázó tó és egy kisebb "békás" tó is.

 

Szintén a park területén, illetve a park körül találhatók meg a legkedveltebb szórakoztató szolgáltatások: strandfürdő, uszoda, nyári bobpálya, kalandtúra park és persze Tapolca legfőbb attrakciója, a termál barlangfürdő.

 

 

Reméljük, nemsokára Ön is ellátogat hozzánk Miskolctapolcára. Addig is, bármilyen információra van szüksége, nyugodtan hívja recepciónkat: 0036 20 521 4308

 Webdesign | Asztali nézet